Mlada britanska pevka se je zaradi šuma na srcu odločila za resno vadbo in dieto, kajenja pa ji (za zdaj) še ni uspelo opustiti. Foto:
Mlada britanska pevka se je zaradi šuma na srcu odločila za resno vadbo in dieto, kajenja pa ji (za zdaj) še ni uspelo opustiti. Foto:
Lily Allen
Lily pravi, da nima namena postati suhica. Foto: EPA

Na rutinskem pregledu so Lily ugotovili nenormalen srčni utrip, ki ga pogosto povzročajo zožene srčne zaklopke ali nenavadna oblika srca. Zato se je pevka odločila za strog režim vadbe in prehranjevanja in v samo šestih tednih izgubila neverjetnih deset kilogramov.

Hčerka slavnega komika Keitha Allena je povedala, da jo je ugotovitev zdravnikov o srčnem šumu pred kakimi tremi meseci zares prestrašila. "Ko so me vprašali, koliko se gibam, sem jim morala priznati, da skoraj nič. Sedaj pa redno telovadim trikrat na teden. In ne zmerno - to je resna vadba v telovadnici."

Nočem biti suhica
A Lily poudarja, da nima namena iti predaleč z dieto in postati ena izmed deklet s konfekcijsko številko nič. V intervjuju za revijo Grazia je povedala: "Res bi rada poudarila, da tega ne počnem zato, ker bi rada postala suhica - nikoli ne bom takšna." Morda velja tu dodati, da so tabloidi pred časom poročali, da Allenova razmišlja o liposukciji. A to so bila le ugibanja.

Kajenju se (še) ne more upreti
22-letna zvezdnica je zaradi šuma na srcu začela celo razmišljati, da bi opustila svojo priljubljeno razvado - cigarete. Allenova, ki se trenutno shaja z Edom Simonsom iz zasedbe Chemical Brothers, je dodala: "Poleti sem bila precej divja, preveč sem pila in veliko žurala. A zaradi te srčne bolezni sem se umirila. Morala bi tudi nehati kaditi, a to mi za zdaj še ne uspeva."