Lindsay Lohan je na družbenem omrežju Instagram na 36. rojstni dan zaročenca prvič javno oklicala tudi kot moža. "Sem najsrečnejša ženska na svetu," je zapisala ob objavljeni fotografiji, na kateri se smehlja s svojim izbrancem. "Našel si me in vedela sem, da si obenem želim najti srečo in milino. Osupla sem, da si moj mož," je še nadaljevala in poslovneža Badra Shammasa oklicala za "moje življenje in moje vse", po njenem mnenju pa bi se vsaka ženska morala tako počutiti vsak dan.

S finančnikom sta se tako do oltarja sprehodila daleč od oči javnosti, kje in kdaj je obred potekal, še ni znano. Novico je za Hollywood Reporter sicer potrdila njena ekipa, čestital jima je tudi njen soigralec iz filma Zlobna dekleta (Mean Girls) Jonathan Bennett.

Že pred leti je igralka v nekem intervjuju dejala, da išče pametnega poslovneža, ki ne mara življenja pod žarometi, lanskega novembra pa je naznanila, da je zaročena, njeni predstavniki so dodali, da sta bila v zvezi že tri leta.

Takrat je neimenovan vir sicer napovedal, da prva poroka ne bo zadnja, ampak naj bi se ena zgodila v Združenih državah Amerike, druga pa nekje v čezmorskih deželah, kot je Dubaj. Poudaril pa je tudi, da njeni oboževalci ne bodo vedeli, kdaj poroka bo, saj naj bi bila ta zasebna – Lindsay naj bi cenila svojo zasebnost.