Slavna igralka si sama sebi ni upala priznati težav z zdravjem. Foto: Reuters
Slavna igralka si sama sebi ni upala priznati težav z zdravjem. Foto: Reuters
Lindsay Lohan
Zvezdnica je priznala, da je resno bolna. Foto: Reuters
Lindsay Lohan
Najstniško zvezdnico naj bi iz bolnišnice v Miamiju odpustili še ta teden. Foto: Reuters

Mediji so sprva objavili, da ima mlada pevka in igralka le težave z astmo, a je zdaj resnica le prišla na dan.

"Vedela sem, da imam resne probleme, vendar si sama sebi nisem upala priznati resnice", je za revijo Vanity Fair priznala zvezda filma Zlobna dekleta in Herbie: s polnim gasom.

V intervjuju je Lindsay zaupala, da ji je bilo zaradi težav s prehrano stalno slabo, kar so opažali vsi njeni prijatelji in jo svarili, naj pazi nase, saj lahko drugače celo umre.

"Kokaina nisem uživala"
Igralka je dejala, da je mamila le poiskusila in da ni zasvojena, zanikala pa je, da je uživala kokain. Zvezdičin publicist je le dan po intervjuju z omenjeno revijo poklical na uredništvo in poskušal izjavo o mamilih umakniti iz članka.

Lindsay je že lansko leto priznala, da ima težave s težo in da ji je zaradi tega pogosto slabo, vendar pa nikoli ni priznala, da je resno bolna.

Zgrožen pogled na svoje telo
Zadnji dvotedenski obisk bolnišnice je sodu izbil dno. Zvezdnica se je zgrozila, ko je v zelo gledani televizijski oddaji Saturday Night Live videla slike svojega telesa.

"Moje telo je grozno. Na slikah nimam ram," je ob ogledu priljubljenega TV-šova dejala Lohanova. Igralka po besedah tiskovne predstavnice zdaj miruje v bolnišnici v Miamiju, pod strogim nadzorom zdravnikov, odpustili pa naj bi jo še ta teden.