Prav Samantha naj bi Lindsay pomagala iz težav z odvisnostjo od mamil in alkohola in nasploh dobro vplivala na mlado igralko. Foto:
Prav Samantha naj bi Lindsay pomagala iz težav z odvisnostjo od mamil in alkohola in nasploh dobro vplivala na mlado igralko. Foto:
Clay Aiken
Pevec Clay Aiken, oče malega Parkerja, je razkril, da je gej. Foto: EPA

22-letna hollywoodska zvezdnica Lindsay je v radijski oddaji Loveline voditelju po telefonu sproščeno zaupala, da sta z 31-letno didžejko Samantho par. Dekleti sta se sicer ves čas pojavljali na družabnih dogodkih in so ju skupaj fotografirali, a nikoli nista komentirali dejanske narave razmerja.

Lohan: Poroke (še) ne bo
Pravzaprav je radijski didžej Lindsay nastavil past. Vprašal jo je: "Kako dolgo se zdaj s Samantho videvata? Dve leti, eno leto, pet mesecev, dva meseca?" Lohanova mu je v smehu odgovorila: "Že zelo dolgo časa."

Predstavniki mlade igralke pa ponavljajo, da Lohanova ni zaročena in se ne pripravlja na poroko (v Kaliforniji je uzakonjeno sklepanje zakonskih zvez med istospolnimi partnerji).

Aiken: "Da, gej sem."
Te dni je svojo istostpolno usmerjenost razkril tudi pevec Clay Aiken in tako končno potrdil, o čemer so mnogi ugibali. Na naslovnici zadnje izdaje revije People se je znašla fotografija Aikena s sinom, dojenčkom Parkerjem Fosterjem Aikenom, in z napisom: "Da, gej sem." Na naslovnici je tudi citat: "Ne morem vzgajati otroka z lažmi in skrivalnicami." Mati dečka je Aikenova prijateljica in glasbena producentka Jaymes Foster.

Aiken je v ZDA zaslovel kot drugouvrščeni na Ameriškem idolu leta 2003, nato pa prodal milijone plošč in pred kratkim debitiral tudi na Broadwayju v predstavi Monty Python's Spamalot. V javnosti je redko govoril o svoji spolni umerjenosti, pred dvema letoma je na takšno vprašanje v nekem intervjuju odgovoril: "Ne čutim se dolžnega odgovarjati komur koli, razen sebi, Bogu in ljudem, ki jih imam rad."

C. R.