Foto:
Foto:
Nelly je na podelitev MTV-jevih nagrad ni prišel z Ashanti.

Govorice je potrdil Samuel L. Jackson, ki z Ashanti sodeluje pri debitantskem filmu Coach Carter.

Ta bo v kinematografih premierno prikazan januarja prihodnje leto. Samuel je novinarjem razkril, da je Nelly kar precej časa Ashantijin gost na snemanju, nosi ji celo posebne vegetarijanske obroke, saj mlada zvezdnica s hrano na snemanju ni zadovoljna.

Coach Carter pa ni edini Ashantijin filmski projekt, takoj po končanem snemanju se bo lotila še vloge Dorothy v novi različici filma Čarovnika iz Oza, ki bo luč sveta ugledal prihodnje poletje.

Ashanti je govorice o zvezi z Nellyjem, ki je širši javnosti najbolj znan po duetu z Kelly Rowland iz Destiny's Child v pesmi Dilemma, pred kratkim zanikala, vendar pa je pri tem pozabila opozoriti nove filmske kolege, naj te skrivnosti z novinarji ne delijo.

Mlada zvezdnica hiphopa bo 14. decembra izdala svoj tretji studijski album z naslovom Concrete Rose. Ta na police trgovin prihaja po njenem lanskem albumu Chapter II, ki je debitiral na prvem mestu ameriške lestvice albumov.

Ashanti je sicer kariero začela za različnimi dueti, ki jih je snemala z velikani rapa, med drugim z Ja Rulom, Nasom in Notorious B.I.G.-jem.