Rehabilitacija Lindsay Lohan naj bi trajala do 3. januarja. Foto: EPA
Rehabilitacija Lindsay Lohan naj bi trajala do 3. januarja. Foto: EPA

Po poročanju ameriških medijev ima problematična zvezdnica resne finančne težave, kar jo ovira pri obiskovanju predpisane trimesečne rehabilitacije na kliniki Betty Ford, za katero mora odšteti 53 tisoč ameriških dolarjev.

Zaradi težav z mamili naj bi se na trhlih nogah znašla Lindsayjina kariera. Igralkina modna linija naj bi se vse slabše prodajala, obenem pa se postavlja vprašanje, ali bo igralka sploh nastopila v vlogi Linde Lovelace v filmu Inferno, saj bi morala biti igralka v času snemanja filma na kliniki za odvajanje od odvisnosti.

Rehabilitacija - edini način, da LiLo reši svoje življenje
Lindsay naj bi zaradi finančnih težav in zaradi želje, da reši kariero, želela predčasno zapustiti kliniko. Zdravniki menijo, da to ni dobra ideja, in zvezdnici nasprotno svetujejo, naj na kliniki ostane čim dlje, saj je to edini način, da reši svoje življenje.

Zdravnik Lee Sadja je dejal, da je igralka sprva zanikala odvisnost od mamil, njegov kolega Gary Richman pa je dodal: "Končno je začela govoriti o svoji odvisnosti ... Prihaja iz problematične družine in mora narediti korenite spremembe, če želi uspeti."