Lindsay, ki se je znašla v zaporu, ker je kršila pogojni izpust iz leta 2007 in ni upoštevala navodil, naj bi kljub odrejenim 90. dnevom zapora, že kmalu bila na prostosti. Foto: EPA
Lindsay, ki se je znašla v zaporu, ker je kršila pogojni izpust iz leta 2007 in ni upoštevala navodil, naj bi kljub odrejenim 90. dnevom zapora, že kmalu bila na prostosti. Foto: EPA
Lindsay Lohan
Lindsay bo po opravljeni zaporni kazni morala na 90-dnevno rehabilitacijo.

Lindsay Lohan, čeprav je v zaporu, polni časopisne stolpce. Čeprav Lindsay ne more sama povedati, kako preživlja čas v zaporu, se je oglasila njena mati, ki je zanikala, da je njena hči deležna posebne obravnave v zaporu, temveč trdi nasprotno, da jo obravnavajo tako kot druge zapornike.

"Lindsay nima telefonskih 'privilegijev', to je absurdno. V celici nima niti vzglavnika," je dejala Dina, ki je dodala, da svoje hčere med obiskom ne more niti objeti, saj ju loči steklo, govorita pa prek telefona. Druge zapornice in zaporniški čuvaji pa naj bi do Lindsay bili zelo prijazni.

Dina Lohan se že veseli, da bo njena hči kmalu izpuščena: "Zelo smo srečni, obenem pa sem zelo ponosna na Lindsay, ker je tako močno in pozitivno prenesla zelo težko kazen."

Lindsay obdržala lasne vložke
Medtem ko Dina zagotavlja, da njena hči ni deležna posebne obravnave v zaporu, pa se je v medijih oglasila tudi Alexis Neiers, dekle, ki je imelo celico poleg Lindsayjine in ki je na prostosti. Alexis pravi, da naj bi Lindsay v primerjavi z drugimi zapornicami, ni bilo treba odstraniti lasnih vložkov. Lohanova nekdanja zaporniška soseda, je dodala, da 24-letna igralka zaporno kazen težko prenaša, Lohanova pa naj bi ves čas tudi jokala.

Oboževalci pošiljajo pisma podpore
Igralki stojijo ob strani tudi njeni oboževalci, ki ji vsakodnevno pošiljajo pisma podpore - vsak dan naj bi jih Lindsay prejela okoli 250, a ji v zaporu dovolijo odpreti le nekaj deset pisem na dan. Vsa pisma oboževalcev bo dobila, ko bo zapustila zapor.

Lindsay bo morala na rehabilitacijo
Lindsay, ki se je znašla v zaporu, ker je kršila pogojni izpust iz leta 2007 in ni upoštevala navodil, naj bi kljub odrejenim 90. dnevom zapora, že kmalu bila na prostosti (po nekaterih virih naj bi jo izpustili že danes oziroma jutri). A Lindsay ne bo mogla takoj, ko bo prišla iz zapora, nadaljevati svojega življenja, saj bo imela le 24 ur časa, da se prijavi na rehabilitacijski program, ki naj bi trajal 90 dni.