Igralka želi zapustiti svoje staro življenje in začeti novo - na Otoku. Foto: EPA
Igralka želi zapustiti svoje staro življenje in začeti novo - na Otoku. Foto: EPA

LiLo, kakor je igralkin vzdevek, celo premišljuje o stalni preselitvi v London, saj je tam "več kot le objekt, ki se fotografira". Selitev je sicer vajena, saj se je že v otroštvu preselila iz New Yorka v Kalifornijo. Svoje načrte v Londonu je z javnostjo delila v pogovoru za BBC pred premiero v predstavi Davida Mameta Speed-the-Plow na West Endu.

"Ko spremljam tu novice, opažam, da imate popolnoma drug pogled na svet," je pohvalila Otočane. Po drugi strani pa se bo lahko v Evropi lažje posvetila svoji karieri in se umaknila paparacem. "V ZDA se začne šov že ob peti uri zjutraj. Od TMZ-ja do drugih - vsi so osredotočeni samo na zasebna življenja ljudi v industriji. Tu ne opazim nič od tega. Več je novic, politike in glasbe. Lepo je vklopiti televizijo in videti, da se ne vrti vse okoli govoric."

Svojih odločitev ne obžaluje
Lohanova se je pod soji žarometov znašla kar nekajkrat v preteklih letih predvsem zaradi "vabil na sodišče" in boja z zasvojenostjo. Toda zvezdnica filmov, kot sta Zlobna dekleta in Odštekani petek, ne obžaluje ničesar.

"Nekatere stvari bi spremenila - sebe sem postavila v slab položaj - toda ne obžalujem ničesar, kar se mi je zgodilo, ker potem ne bi postala to, kar sem danes. Ne bi se naučila stvari, ki jih vem danes," je še dodala.