Heidi je le malo pred porodom pozirala na rdeči preprogi. Foto: EPA
Heidi je le malo pred porodom pozirala na rdeči preprogi. Foto: EPA

Britanski pevec je v izjavi za medije v ponedeljek zvečer zapisal: "Težko si je predstavljati, da bi lahko še kakšnega otroka ljubil tako, kot ljubiš otroke, ki jih že imaš. Sprašuješ se, ali boš sploh lahko našel še več ljubezni v svojem srcu, da bi jo razdelil med vse otroke. Odgovor na to vprašanje sva dobila v petek, 9. oktobra, ob 19.46 v obliki najinega četrtega otroka in druge hčerke Lou Sulole Samuel."

V podobnem tonu je bil zapisan tudi preostanek sporočila: "Od trenutka, ko naju je pogledala v oči, se je zgodila neskončna ljubezen na prvi pogled. Tako lepa je, da se tega ne da opisati z besedami, in presrečna sva, da si je izbrala naju za tista človeka, ki jo bosta gledala, kako raste."

Javnost je za nosečnost nekdanje supermanekenke izvedela aprila, ko je to svojim oboževalcem na koncertu v Radio City Music Hall razkril Seal. Heidi je pozneje priznala, da jo je moževo razkritje kar malo presenetilo in da si je želela, da bi Seal še malo molčal.

Heidi in Seal imata sicer že petletno hčerko Leni (iz Heidine zveze s Flaviem Briatorejem), štiriletnega Henryja in dveletnega Johana.