Valentinovo sporočilce Meghan Fox je bilo bolj "konvecionalno romantično". "Potovanje bo po vsej verjetnosti nevarno, vendar brez njega cilja ni," je v svoji objavi na družbenih omrežjih poetično zapisala 34-letnica.

Medtem ko se nekateri zadovoljijo s preprostim darom vrtnice in bombonjere, pa je Machine Gun Kelly, s pravim imenom Colson Baker, s posebno močno ljubezensko gesto pokazal, da je del igralke vedno z njim. "Tvojo kri nosim okoli vratu," je priznal, ob objavi sosledja fotografij, ki prikazujejo njune skupne trenutke. Med njimi je namreč tudi fotografija verižice z večjim okroglim obeskom, znotraj katerega je viden rdeč madež. Tako njegov vrat ves čas krasi tudi kri izbranke, s katero sta se sicer prvič srečala na prizorišču snemanja filma Midnight in the Switchgrass.

Par so prvič videli skupaj lani maja, javno pa ga je 30-letnik potrdil z julijsko objavo črno-bele fotografije na družbenih omrežjih. Lani je Foxova v enem izmed njunih prvih skupnih intervjujev priznala, da meni, da sta z Machine Gun Kellyjem polovici iste duše. "To sem mu povedala skoraj takoj, saj sem to nemudoma začutila," je še dodala, poroča CNN.

Tekstopisec ima sicer tudi 12-letno hčer, Foxova je bila kar desetletje poročena z Brianom Austinom Greenom. Razšla naj bi se že konec 2019, lani novembra pa je bila tudi vložena vloga za ločitev, a uradno Foxova od 47-letnika, s katerim ima tri sinove, še vedno ni ločena.

Raper Machine Gun Kelly pa ni prvi, ki je tako izkazal ljubezen. Naklonjenost sta si tako izkazovala tudi Billy Bob Thornton in Angelina Jolie, ki sta bila poročena med letoma 2000 in 2003. Tudi onadva sta nosila ovalna obeska, znotraj katerih so se skrivale kapljice krvi partnerja.