Maja je z brezplačnim koncertom na plaži Copacabana v Riu de Janeiru končala svojo obsežno turnejo Celebration. Foto: AP
Maja je z brezplačnim koncertom na plaži Copacabana v Riu de Janeiru končala svojo obsežno turnejo Celebration. Foto: AP

Govorice, da Madonna za 16. avgust načrtuje veliko praznovanje ob svojem 66. rojstnem dnevu v Pompejih, je neapeljski prefekt Michele Di Bari zanikal.

Potrdil pa je, da kraljica popa načrtuje zaseben večeren obisk starodavnega mesta, ki je bilo uničeno leta 79 našega štetja, ko je izbruhnil vulkan Vezuv. "Obožuje Pompeje, obožuje arheološki park in komaj čaka, da pride," je povedal Di Bari in poudaril, da bo ogled zvezdnice, katere družina izvira iz italijanske regije Abruzzo, izključno kulturne narave.

Arheologi že desetletja izkopavajo ruševine Pompejev in redno odkrivajo lepo ohranjene freske, keramiko, prav pred kratkim so našli več novih človeških ostankov, poroča AP.

Pred kratkim se je sprehajala po Portofinu

Madonna, ki je maja z brezplačnim koncertom na plaži Copacabana v Riu de Janeiru končala svojo obsežno turnejo Celebration, je sicer že nekaj dni v Italiji, domnevno kot gostja modnih oblikovalcev Domenica Dolceja in Stefana Gabbane.

Nedavno so jo opazili na večernem sprehodu po ligurskem letovišču Portofino, pozneje je s svojima hčerkama in spremstvom večerjala v znameniti restavraciji Puny na glavnem trgu.