Zaljubljenost ali iskanje koristi in pozornosti? Foto: The Sun
Zaljubljenost ali iskanje koristi in pozornosti? Foto: The Sun
Jesus Luz
Jesusu je Madonna močno dvignila ceno v modnem svetu.

Lepotec je od kraljice popa, ki se bo 20. avgusta ustavila tudi v Sloveniji, mlajši kar 28 let. Spoznala sta se decembra med snemanjem fotografij za ameriško modno revijo W. Madonni naj bi že takrat tako padel v oči, da ga je povabila, naj jo spremlja na njeni turneji Sticky and Sweet Tour.

Oglejte si fotozgodbo o tem, koga vse je že ljubila Madonna. Seznam je dolg ...

Pred časom so ju slikali med večerjo v Sao Paulu, da govorice o romanci niso le plod novinarske domišljije, pa bi lahko dokazoval podatek, da je zvezdnica ljubimca predstavila tudi dvema izmed treh svojih otrok.

Pred dnevi je namreč v neki newyorški restavraciji Jesus srečal 12-letno Lourdes, katere oče je kubanski vaditelj fitnesa Carlos Leon, in triletnega Davida, Madonninega posvojenca iz Malavija. "Kemija med Madonno in Jesusom je bila več kot očitna, otroka pa sta mladeniča z zanimanjem opazovala," je povedal neimenovani vir.

Madonna je izvrstna reklama
Ljubimkanje z Madonno je tudi odlična priložnost za svetovno prepoznavnost in dvig cene. Povpraševanje po Jesusu je namreč močno naraslo. "Zdaj za eno modno revijo zahteva 135.000 dolarjev, lani pa se je zadovoljil s 225," so zapisali na brazilski strani Glamurama. "Kljub temu kar naprej dobiva klice fotografov in modnih oblikovalcev. Trenutno je zaradi Madonne zelo vroč."

Medtem ko Madonna menjava spremljevalce - po ločitvi oktobra lani se je grela v objemu ameriškega igralca bejzbola Alexa Rodrigueza -, se njen nekdanji mož Guy Ritchie drži stran od medijev. Sodišče mu je prejšnji teden zavrnilo prošnjo, da bi sina Rocca in Davida vzgajal sam v rodni Angliji.

A. P.