Leta 2018 na premieri filma Venom. Foto: AP
Leta 2018 na premieri filma Venom. Foto: AP

Mae Whitman, ki je znana tudi po svoji vlogi v filmih Charliejev svet (The Perks of Being a Wallflower) in DUFF – Dežurni bajs (The DUFF) ter seriji Pridne punce (Good Girls), je svojim sledilcem na družbenih omrežjih predstavila svojega prvorojenca Milesa.

"Je najprijaznejši, najnežnejši, najpametnejši, najbolj smešen otročiček in najin najboljši prijatelj," je zapisala igralka in pristavila, da enako velja tudi za njegovega soimenjaka Milesa Heizerja. S soigralcem iz serije Starševstvo (Parenthood), kjer igrata brata in sestro, sta si namreč zelo blizu.

"Neskončno sva hvaležna, da naju je izbral za svoja starša," je srečna novopečena mamica, ki sicer o svojem ljubezenskem življenju ali identiteti očeta novorojenčka ni spregovorila, nadaljevala v svoji objavi, poroča People.

Obenem se je 36-letna zvezdnica zahvalila porodni in babiški organizaciji Moxie Birth ter bolnišnici Huntington v Pasadeni v Kaliforniji, ker sta njuno malo družino "varno in z ljubeznijo ter milino vodila skozi vse nepričakovane preobrate". Hvaležna sta bila tudi vsem v ožjem krogu, ki so ju s partnerjem podpirali.

Svojo nosečnost je zvezdnica, katere lik v seriji Starševstvo je zanosil v zadnji sezoni, prvič objavila maja, na ameriški materinski dan.