Hči Paris in mati Kathy. Zadnja je prepričana, da McCain meče denar (tudi njen) skozi okno. Foto: EPA
Hči Paris in mati Kathy. Zadnja je prepričana, da McCain meče denar (tudi njen) skozi okno. Foto: EPA

Naj le spomnimo - ameriški predsedniški kandidat John McCain je naročil oglas, v katerem svojega tekmeca Baracka Obamo primerja z ameriškima zvezdnicama Britney Spears in že omenjeno Paris. Medtem ko je na zaslonu mogoče videti podobe Obame, Hiltonove in Spearsove, se zasliši glas: "Je največja slavna osebnost na svetu, toda, ali je pripravljen na vodenje?"

Oglas je zapravljanje časa
Kot že rečeno, je stvar zdaj komentirala tudi njena mama Kathy Hilton, ki je v nekem intervjuju izjavila, "da je v tem trenutku to popolnoma zapravljanje časa in pozornosti, medtem ko milijoni ljudi izgubljajo domove in službe". "To je popolnoma neresen način za izbiro naslednjega predsednika ZDA."

McCain: humoristična kampanja
Iz tabora temnopoltega kandidata so sporočili, da je oglas jasen dokaz, da se McCain raje poslužuje negativne kampanje, kot pa javnosti predstavlja pomembne teme. Ta je tako trditev, da postaja njegova kampanja vse bolj negativno usmerjena, že zanikal: "Mi smo prepričani, da je v naši kampanji veliko humorja." Kathy Hilton na drugi strani ni istega mnenja in trdi, da na ta način McCain meče denar donatorjev skozi okno.

Kot zanimivost lahko še povemo, da sta Kathy in njen mož McCainu za kampanjo letos darovala 4.600 dolarjev.