Poročila sta se leta 2018. Foto: AP
Poročila sta se leta 2018. Foto: AP

Veselo novico je Mandy Moore naznanila s fotografijo, na kateri triletni August nosi majico z napisom 'veliki', več kot eno leto star Oscar pa z besedo 'srednji'.

"Včasih življenje posnema umetnost. Komaj čakam, da fanta dobita sestrico," je 40-letnica zapisala v opisu, v katerem je razkrila, da bosta dvoletnik in njegov leto mlajši bratec dobila sorojenko, in s tem namignila na svoj lik iz serije To smo mi (This Is Us), poroča Daily Mail.

Na začetku leta je sicer na družbenih omrežjih spregovorila o tem, kako si je od nekdaj želela biti mama, zdravnik pa ji je zaradi zdravstvenih težav nekoč rekel, da ima majhne možnosti, da zanosi. Ko je izvedela, da pričakujeta Gusa, sta bila oba presenečena.

Ob tem je omenila, da ji je to, da je v seriji, ki so jo snemali med letoma 2016 in 2022, prevzela vlogo Rebecce Pearson, ki ima trojčke, malce pripravilo na materinstvo.

To je po njenem mnenju "lepo, kaotično in neprespano darilo", ne glede na to, kako se trudiš in imaš dobre namene, pa ni nujno, da ti bo vedno uspelo in boš pravilno ravnal. "Kot mama, ki tudi dela, se trudim po najboljših močeh," je nekoč dejala v intervjuju za E! News.