Harry (oziroma Edgard) je svoje izklesano telo pred meseci pokazal na naslovnici brazilske revije Junior. Foto: Junior
Harry (oziroma Edgard) je svoje izklesano telo pred meseci pokazal na naslovnici brazilske revije Junior. Foto: Junior
Harry in tovarna čokolade. Foto: HL Chocolates London

"Usodni" korak se je 25-letni postavni Brazilec (njegovo pravo ime je Edgard Xavier) odločil oznaniti kar na Instagramu, fotografiji sebe in 50-letnega Jacobsa v srečnejših časih je dodal filter, ki ponazarja razbito steklo, in pripisal: "Rad bi prvi z vami delil novice ... Z Marcom nisva več v razmerju kot fanta."

Za konec romance naj bi bili krivi "divji" delovni urniki obeh vpletenih in pomanjkanje časa. Očitno sta se razšla v prijateljskem duhu, saj je Harry o Marcu na omenjenem družbenem omrežju zapisal še: "Tako lepa in čudovita oseba je, mislim, da si zasluži fanta, ki bo prisoten vsaj v enem izmed mest, v katerih živi. Tudi jaz to potrebujem. Zelo se imava rada in odločitev sva sprejela skupaj!"

Dodal je še, naj tisti, ki so podpirali njuno zvezo, ne bodo žalostni, saj gre življenje naprej, dvomljivcem pa pravi, da je zdaj končno prišel dan, ki so ga čakali.

Izklesani Louis, ki se je rodil v Braziliji, si je kruh najprej služil z nastopanjem v pornofilmih, menda je bil tudi "fant na klic", nato pa je svoje področje delovanja razširil tudi na izdelovanje čokolade. Njegovo podjetje s sedežem v Londonu se imenuje HL Chocolates, pod to znamko (po zasoljeni ceni) prodajajo zavojčke pralinejev, zavitih tako, da so videti kot dragulji.

Louis je bil še prejšnji teden med gosti na zadnji reviji Marca Jacobsa za Louis Vuitton, po dogodku je objavil fotografijo Jacobsa in pripisal: "Na svidenje, največji oblikovalec pri LV vseh časov!!! Marc, obožujemo te!!! Jaz iz drugih razlogov, a svet te občuduje in črpa navdih iz tvojega talenta."

Par je bil skupaj od leta 2011, pogosto so ju, medtem ko sta sončila svoji izklesani telesi, fotografirali med skupnimi počitnicami v Braziliji. Pred Louisom je bil Jacobs v resni zvezi z direktorjem oglaševalske agencije Lorenzom Martonejem, prav tako Brazilcem, s katerim sta si nameravala izmenjati zakonske zaobljube.