34-letni producent in enako stara igralka sta poročena dobrih sedem let. Foto: AP
34-letni producent in enako stara igralka sta poročena dobrih sedem let. Foto: AP

Danes 34-letna igralska zvezdnica in britanski filmski producent Tom Ackerley sta se spoznala pred 11 leti na snemanju drame Francoska suita – Robbie je v njej igrala, Ackerley pa je bil pomočnik režiserja. Leto pozneje se je avstralska igralka preselila v London, kjer je skupaj z Ackerleyjem ter prijateljema Sophio Kerr in Joseyjem McNamaro ustanovila produkcijsko hišo LuckyChap Entertainment.

Med dobrima prijateljema se je sčasoma razvilo še nekaj več in od leta 2014 naj bi bila par – podrobnosti o svoji zvezi javnosti načeloma ne razkrivata. Zadnja leta tudi zaradi njene uspešne filmske kariere živita v Venice Beachu v Kaliforniji.

Robbie je pred petimi leti v pogovoru za Radio Times potožila, da so jo po poroki zmotila številna vprašanja o tem, kdaj si bosta ustvarila družino. "Ko sem se poročila, je prvo vprašanje v skoraj vsakem intervjuju postalo: 'Otroci? Kdaj jih bosta imela?' Tako me jezi, da se zdi to ljudem samoumevno, kot nekakšna družbena pogodba: poročen si, zdaj pa imej otroke. Ne predvidevati. Storila bom, kar želim," se je razburjala in poudarila, da je njena zasebnost njena osebna stvar.

Zakonca tako tudi zdaj nista ne potrdila ne zanikala poročanja revije People, da pričakujeta otroka. Kot navaja tabloid, je novico potrdilo več različnih virov, ni pa znano, kdaj naj bi se otrok rodil.