Mariah Carey in Nick Cannon sta se poročila leta 2008, pred 14 dnevi pa pričakala tudi potomca. Foto: EPA
Mariah Carey in Nick Cannon sta se poročila leta 2008, pred 14 dnevi pa pričakala tudi potomca. Foto: EPA

Dobili so namreč prijavo, da je pevka med dojenjem uživala alkohol in droge, je CNN-ovemu voditelju Piersu Morganu pojasnil njen mož, Nick Cannon, in dodal, da je seveda vse skupaj navadno natolcevanje: "To sploh nima smisla. Le kako bi na primer bolnišnica dovolila kaj takega?"

Cannon je ob tem ugibal, da je zmešnjava verjetno nastala, potem ko je medicinska sestra Mariah, ki je imela težave z dojenjem, predlagala, da popije malo temnega piva Guinness, ki bo pospešilo proizvajanje mleka. Pevka je res srknila malo piva, "vse skupaj pa je verjetno opazil kdo, ki je v tem videl priložnost, da zasluži kakšen dolar, in poklical tabloide", je prepričan raper.

Cannon se je ob tem potožil, da sta imela z ženo, ki je sina Moroccana Scotta in hčer Monroe Cannon s pomočjo carskega reza rodila pred štirinajstimi dnevi, težave tudi zaradi ljudi, ki so se pretvarjali, da so del bolnišničnega osebja, v resnici pa so hoteli le fotografirati malčka. "Žalostno je, da si ljudje obetajo zaslužek od dveh novorojenčkov," je še potožil Morganu in dodal, da bosta z ženo fotografije objavila sama, ko bo čas za to.

V losangeleškemu centru za socialno delo o incidentu ne dajejo izjav, saj gre za zaupno zadevo.