Marilyn in Evan znova narazen. Foto:
Marilyn in Evan znova narazen. Foto:

41-letni Manson se po pisanju ameriških tabloidov po razhodu z 22-letno zvezdnico vampirske serije Prava kri tolaži z divjimi zabavami v Los Angelesu, kjer so ga opazili v družbi neznanih deklet. Med njimi je menda tudi Playboyeva zajčica Colleen Shanon.

"Zaroke je preprosto konec in Marilyn je potreboval zabavo s prijatelji," je povedal neki očividec za People. Par je imel burno zvezo že od samega začetka leta 2006, potem ko se je Marilyn ločil od najslavnejše striptizete na svetu Dite Von Teese . Rockerju in igralki je uspelo eno leto skrivati zvezo pred javnostjo, leta 2008 pa sta se prvič razšla. Takrat se je mlada igralka, ki je nedavno posnela oglas za Guccijev parfum, nekaj časa videvala z igralskim kolegom Shanom Westom.

Zaročila sta se januarja letos
Kmalu zatem sta se Marilyn in Evan pobotala, a ne za dolgo časa. Decembra lani, ko je Marilyn ugotovil, da mu je Woodova pomagala postati boljši človek, sta se znova pobotala in januarja letos je 41-letni Brian Hugh Warner, kot je pravo ime vsestranskega umetnika, med koncertom v Parizu Evan zaprosil za roko. Zdaj sta zaroko razdrla, a za koliko časa?