Marilyn in Dita sta se poročila v majhni irski vasici. Foto: EPA
Marilyn in Dita sta se poročila v majhni irski vasici. Foto: EPA

Princ teme, kot Mansona nekateri imenujejo, se je s plesalko poročil v vasi Kilsheelan v majhni gotski hiši, med povabljenci pa so bila tudi nekatera znana imena iz sveta zabave. Čeprav so se v medijih pozimi letos pojavile govorice o pomladanski poroki neobičajnega para, pa sta zaljubljenca usodni da dahnila šele konec jeseni.

Manson je Dito, ki ji je poročno obleko oblikovala britanska oblikovalka Vivienne Westwood, za roko zaprosil lani. Mladoporočenka je pred poroko povedala, da je nadvse navdušena in polna pričakovanja. Dodala je, da njuna poroka sicer ne bo tradicionalna, a kljub temu ne bo posebej groteskna, kot vsi pričakujejo.

Manson zgrožen nad Britney
Tudi Marilyn se je ob tem dogodku raje odločil za romantiko. Pevec je bil še posebej zgrožen ob poroki Britney Spears in Kevina Federlina, na kateri sta mladoporočenca nosila posebej za to priložnost ukrojene trenirke. Takrat je Manson dejal, da je poroka slavje in da se je treba temu primerno tudi obleči. Brian Warner, kot je Mansonovo pravo ime, je skupino Marilyn Manson ustanovil leta 1990 in si v več kot desetih letih delovanja z njo ustvaril kultni sloves.