Materinstvo ji je spremenilo življenje. Foto: EPA
Materinstvo ji je spremenilo življenje. Foto: EPA
Sarah Jessica z možem
Par se zaveda, da ima igralstvo svoje prednosti. Foto: EPA

Igralka, s katero so se po zaslugi serije Seks v mestu poistovetile samske 30-letnice široko po svetu, pravi, da ji je materinstvo spremenilo življenje.

Zdaj 40-letna Sarah pravi, da je od nekdaj fantazirala o tem, da bi se posvetila samo svojim otrokom. Dejala je, da ji je sin James povsem spremenil pogled na svet. Zdaj je le on v središču njenega zanimanja - čevlji Manola Blahnika so preteklost.

Sarah želi nadaljevati igralstvo
Dodala je še, da počne vsakodnevne materinske naloge: vozi sina v vrtec, ga hodi iskat in doma skrbi zanj. Zadnje čase tako z njim preživi sleherni trenutek. To je najlepše obdobje njenega življenja. Kljub temu se ne namerava povsem odpovedati igralstvu, saj meni, da jo le to izpolnjuje in ima svoje prednosti.

Tako je pred kratkim z njenim sinom doma prepeval eden izmed svetovno znanih glasbenikov, čigar imena ni hotela izdati. Z možem Matthewom se zavedata, da sta rojena pod srečno zvezdo, saj lahko svojemu sinu izpolnita marsikatero željo, o kateri lahko njegovi vrstniki samo sanjajo. Sarah skupaj s svojo družinico še vedno živi v mestu, v katerem je odigrala do zdaj svojo najbolj znano vlogo, vlogo pisateljice Carrie Bradshaw v New Yorku.