Le katera Ericova oboževalka se ne spomni prizora iz Talentov v belem, ko je kot McSteamy stopil izpod tuša skoraj gol? Foto:
Le katera Ericova oboževalka se ne spomni prizora iz Talentov v belem, ko je kot McSteamy stopil izpod tuša skoraj gol? Foto:

Med nastopom v pogovorni oddaji Ellen DeGeneres je 36-letni igralec razkril, da si z ženo, prav tako 36-letno igralko Rebecco Gayheart, s katero sta poročena štiri leta, želita otroke. Povedal je, da trenutno "delata na tem", in dodal, da ne gre ravno zlahka.

Ko pokliče zdravnik, je treba na delo!
"Smešno je, ko se vpletejo zdravniki in te pokličejo ter rečejo, da boš moral čez osem dni malce zavihati rokave. Takrat bom torej za štiri dni zelo zaposlen in se ne smem dogovoriti za nič drugega," je povedal, DeGeneresova pa mu je v svojem šaljivem slogu odgovorila, da štirje dnevi samega seksa resnično zvenijo kot "trdo delo". Eric se je strinjal, da je delo res "trdo", a je čudovito, če ga lahko dobiš.

Igralec je spregovoril tudi o govoricah, da njegova soigralca Katherine Heigl in T. R. Knight zapuščata priljubljeno serijo mreže ABC (kot je znano, je Heiglova javno izrazila nezadovoljstvo nad zapleti okrog njenega lika Izzie). "Danes sem snemal z njima in oba sta zelo tam," je povedal in dodal, da lahko izjave o njuni prihodnosti daje le izvršna producentka Shonda Rhimes: "Dokler vodja ne reče, da se bo nekaj zgodilo, se ne dogaja."

C. R.