Megan Fox in Brian Austin Green sta se sinčka Noaha razveselila septembra, njegovo rojstvo pa je vplivalo tudi na Meganino igralsko kariero. Foto: EPA
Megan Fox in Brian Austin Green sta se sinčka Noaha razveselila septembra, njegovo rojstvo pa je vplivalo tudi na Meganino igralsko kariero. Foto: EPA

Megan Fox je oboževalce pogosto razveselila s svojo podobo v spodnjem perilu ali bikiniju, toda rojstvo sinčka Noaha je njen svet obrnilo na glavo.

Igralka je namreč v prvem intervjuju po porodu za Daily Mirror zatrdila, da ne bo več snemala razgaljenih prizorov, ker želi svojega otroka zaščititi pred neprijetnostmi, ki bi jih lahko zaradi tega imel, ko odraste.

"Če imate otroka, se spremeni vaš pogled na vroče filmske prizore. Postala bom previdnejša pri izbiri vlog, saj že zdaj razmišljam, kako se bo Noah počutil, ko mu bodo sošolci kazali moje telo v bikiniju. Odločila sem se, da ne bom sprejela niti tistih seksi vlog, za katere sem se prej že odločila," je dejala postavna črnolaska.

Odvečni kilogrami je ne motijo
Tudi zaradi odločitve, da bo krpice obdržala na sebi, se ji niti najmanj ne mudi, da bi izgubila vse odvečne kilograme, ki jih je dobila med nosečnostjo. "Vsega skupaj sem se zredila za 12 kilogramov, zdaj pa imam še sedem kilogramov več, kot sem jih imela pred nosečnostjo. Vendar se ne mislim preveč naprezati, da bi se vrnila na prejšnjo težo. Tako zelo obožujem Noaha, da se ne želim za več ur ločiti od njega in jih preživeti v telovadnici. Želim si biti le doma," je dodala mlada mamica.