"1 julija, na sedmo obletnico najinega prvega zmenka, sva dočakala sina Barryja Brucea Trainorja," je glasbenica zapisala na Instagramu. "Bil je kar krepak fant, 3800 gramov, in v prečni legi. Ampak sva imela čudovit in uspešen carski rez, zdaj pa sem končno dočakala kengurujčkanje," je še razkrila.

Ob tem se je zahvalila vsem "neverjetnim zdravnikom in medicinskim sestram, ki so poskrbeli za naju". Objavi je priložila serijo fotografij svojega drugorojenca in sebe v bolniški postelji.

Trainor, ki je še najbolj znana po uspešnici All About That Bass, in Sabara že imata enega otroka, prav tako sina Rileyja, ki se je rodil februarja 2021. V pogovoru za ameriško pogovorno oddaj Today je januarja razkrila, da je bila zaradi izrednih covidnih razmer njena (prva) nosečnost zelo osamljena, saj ni imela prav veliko stikov z ljudmi, z izjemo ožje družine: "Nisem imela nosečih prijateljic ob sebi, z nikomer nisem mogla govoriti. Spomnim se, da sem si takrat obljubila, da si ne želim, da še kdo drug prestaja kaj podobnega."

Zato se zdaj trudi z vsako nosečnico "postati najboljša prijateljica, ji pomagati po svojih najboljših močeh in ji omogočiti, da ima nekoga, s katerim lahko deli čisto preveč nosečniških podrobnosti".