Meghan Trainor je mednarodno zaslovela z uspešnico It's all about that bass, odo telesnim oblinam. Foto: Youtube
Meghan Trainor je mednarodno zaslovela z uspešnico It's all about that bass, odo telesnim oblinam. Foto: Youtube

Riley, kot sta Meghan Trainor in Daryl Sabara poimenovala svojega prvorojenca, se je rodil 8. februarja. Kot je v prisrčni objavi zapisala pevka, je bil Riley napovedan za valentinovo, a se je odločil priti nekaj dni prej. Kljub temu se je možu zahvalila za čudovito darilo za valentinovo in dodala, da sta v sina že popolnoma zaljubljena.

Meghan je svojo nosečnost razkrila na začetku oktobra v pogorovni oddaji, kjer je oboževalcem zaupala, da si je od vedno želela veliko otrok. "Vsi govorijo o dveh, treh ... Jaz pravim, osem! Moja družina ve, da si že zelo dolgo želim zanositi in zdaj je končno uspelo," je takrat žarela Meghan.

Misija nosečnost

Kljub pričakovani nosečnosti pa je v pogovoru za oddajo The Kelly Clarkson show priznala, da jo je starševstva malo strah. "Na pomoč," je zaječala in rotila voditeljico oddaje, pevko in večkratno mamico Kelly Clarkson, da ji pomaga. V oddaji je še razkrila, da je bilo zanositi med pandemijo njena osebna misija. "Uporabljala sem vse aplikacije in tabele, vse sem zapisovala in spremljala. To je bila moja misija."

Nosečnost je ni ustavila niti pri snemanju novega božičnega albuma, ki ga je posnela lani poleti in zgodaj jeseni. Ob tem se je zahvalila svojemu možu, s katerim sta se poročila leta 2018, za vso podporo in ljubezen.