Melani in Eddie sta bila še pred kratkim noro zaljubljena. Foto: EPA
Melani in Eddie sta bila še pred kratkim noro zaljubljena. Foto: EPA
Eddie Murphy

45-letni Eddie se je lani po 12 letih zakona ločil od žene Nicole, s katero imata pet otrok.

V začetku leta se je v javnosti začel pojavljati v družbi članice nekdanje skupine Spice Girls Melanie Brown. Z 31-letno Scary Spice, ki že ima hčerko Phoenix Chi, sta bila skoraj nerazdružljiva. Poleti sta se odpravila celo na skupne družinske počitnice z Eddiejevimi otroki in s Melaniejino hčerko. Nekaj časa se je govorilo tudi o poroki, saj je Melanie oznanila, da je noseča, potem pa sta se nenadoma razšla.

Pred dnevi je Eddie prišel na premiero svojega najnovejšega filma Dreamgirls v družbi filmske producentke Tracey Edmonds in novinarjem na vprašanje, ali je Tracey njegovo dekle, z nasmeškom na obrazu odvrnil: "Ja."

Eddie bo počakal na izvide testa
Ko so ga nato povprašali, ali se veseli, da mu bo Melanie rodila otroka, pa se je razburil: "Z Melanie nisva več skupaj, zato ne sklepajte prehitro. Ne vem, čigav je otrok. To se bo pokazalo šele potem, ko bodo opravljeni testi očetovstva." Novinarja je celo ostro okrcal: "Ne bi smeli tako hitro sklepati, gospod!"

Na vse to se je še bolj ostro odzvala Melanie, ki je v izjavi za javnost zapisala: "Ne vem, zakaj je Eddie o meni in mojem otroku tako grdo govoril v javnosti. Nobenega dvoma ni, da je on oče mojega otroka."