27-letni kitarist avstralske skupine 5 Seconds of Summer Michael Clifford in njegova šest let starejša žena Crystal Leigh prekipevata od veselja – javnosti sta naznanila, da pričakujeta prvega skupnega otroka. "Navdušen sem, obenem pa sem tudi živčen," je Clifford povedal za People in šaljivo dodal, da je kot "očka psov" po osmih letih enostranskih pogovorov s kosmatinci pripravljen na to, da skrbi za "malega človeka" in ima z njim tudi dialog.

"Še nikoli v življenju nisem bil tako srečna. Rada bi mislila, da je to dobra energija, ki jo oddaja otrok, a verjetno so to samo hormoni," je priznala 33-letnica, ki pravi, da se počuti dobro in srečno. Okoli velike noči ju je sicer dodobra prestrašil rahel zaplet – k zdravniku sta odšla zaradi subhorionske krvavitve, a se je izkazalo, da je z otrokom vse v redu. Po preplahu so nosečnici predpisali počitek in izogibanje stresu. "Michael je bil skozi vse to neverjeten partner, res se počutim, kot da sva noseča skupaj," je še dodala bodoča mamica.

Čeprav ima par, ki se je do oltarja sprehodil januarja 2021, še nekaj mesecev časa, sta se na prihod novega člana ali članice že začela pripravljati. "Ubadam se z vsako podrobnostjo. Pred kratkim sem na YouTubu in TikToku ves dan gledala primerjave med vozički in otroškimi sedeži za v avtomobil," je razkrila Leigh in dodala, da se sprašuje, zakaj jih je toliko, nič pa ni bližje ugotovitvi, kateri je najboljši.

Clifford je sicer njeno nasprotje. "Sem taka vrsta starša, ki pravi, da mu ni treba brati knjig, saj natančno ve, kaj mora narediti, a bo potem nekaj minut po rojstvu otroka kričal, da ni pripravljen," je delil glasbenik in dodal, da sta se s srčno izbranko pred kratkim preselila in začela opremljati otroško sobo. "Glede na to, koliko je Michael na turnejah, mislim, da je domače okolje, ki je popolna oaza, zelo pomembno. Ko bo najina jokajoča štručka prišla v najino življenje, upam, da bo miren dom, ki sva ga ustvarila, zagotovil nekaj ravnovesja," je še pojasnila Leigh.

Avstralski kitarist sicer trdi, da ima ta izkušnja nanj pomemben vpliv. "Resnično je spremenila moj pogled na življenje. To, da je za obstojem vsakega človeka na tem planetu močna ženska, ki je nosila otroka, šla čez vsa čustva, ki spremljajo nosečnost, in ga potem rodila, je neverjetno," je svoje razmišljanje povedal Clifford, ki je zagotovil, da bo Crystal neverjetna mati.