Miley zelo motijo govorice o njenih prsih, saj nekateri opravljivci pravijo, da so umetne. Foto: EPA
Miley zelo motijo govorice o njenih prsih, saj nekateri opravljivci pravijo, da so umetne. Foto: EPA

Pevka in igralka, katere oče je country pevec Billy Ray Cyrus, je medijem zaupala, da si nekateri želijo, da bi bila še bolj suha, kot je zdaj, hkrati pa je zanikala govorice, da si je z lepotno operacijo povečala prsi. Njen polnejši dekolte naj bi bil le plod njene hitre rasti.

Za revijo Glamour je povedala: "Ena stvar, ki me moti, so ljudje, ki pravijo 'Miley mora res shujšati' ali pa 'Operirati si je dala svoje prsi'. Ko sem postala znana, sem bila zelo suhljata, ampak pri 12 letih pač še ne moreš imeti prsi. Mislim si: le kaj govorite - pustite me, da zrastem!"

Najbolj spoštuje svojega fanta
Čeprav o svojem telesu govori zelo odkrito, pa svojega zasebnega življenja medijem ne ponuja na pladnju. Svojo zvezo z 21-letnim manekenom Justinom Gastonom je tako dolgo zanikala, čeprav so mladi par večkrat skupaj fotografirali. Po "žegnu" očeta Billyja in mame Leticie je stvar postala tudi uradna. V intervjuju je povedala, "da je bilo srečanje z Justinom najboljša stvar, ki se ji je zgodila po dolgem času". Zanj je prepričana, "da je najbolj spoštovan in nesebičen človek, kar jih pozna".

Razmišlja tudi že o poroki
Čeprav bo novembra letos dopolnila šele 17 let, pa ima zvezdnica TV-nanizanke Hannah Montana že načrtovano svoje življenje v prihodnosti: "Upam, da se bom v 10 letih ustalila; da bom snemala filme, živela v hiši in bom celo poročena."

Na podelitvi nagrad Kids Choice Awards prejšnjo soboto, ki jih podeljujejo na podlagi glasov otrok, je Miley dobila nagrado za najljubšo žensko izvajalko. Za MTV je povedala: "Malo sem bila v zadregi, a ne bi smela biti. To mi pomeni kar veliko, saj sem nagrado dobila od otrok, ki so najpomembnejša stvar na svetu."

J. R.