Miranda je pred časom dejala, da si nekoč vsekakor želi postati mama. Foto: EPA
Miranda je pred časom dejala, da si nekoč vsekakor želi postati mama. Foto: EPA
Ryan Pieres Williams in America Ferrera
Kdaj bosta stopila pred oltar, še nista razkrila. Foto: Imdb

Tokrat gre zares, pišejo svetovni mediji ob novici, da sta se 27-letna avstralska lepotica in 33-letni Britanec zaročila. "Zaročena sta," je bil kratek predstavnik Orlanda Blooma, ki je svojo izvoljenko do zdaj zaprosil že vsaj dvakrat. "Do zdaj očitno še ni bila pripravljena na ta korak, a zdaj je privolila," je dodal predstavnik igralca.

Skupaj sta tri leta
Miranda in Orlando se videvata od leta 2007 in mediji so že večkrat pisali o tem, da sta zaročena, a so se vse informacije izkazale za napačne. Na to, da je tokrat novica resnična, kaže tudi odziv Mirandine predstavnice. "To je čudovito obdobje za njiju in Mirandina družina je navdušena nad novico," je povedala predstavnica ene izmed najuspešnejših manekenk.

Fotografska muza naj bi kar žarela od sreče. "Vse ji gre kot po maslu, ima odlično kariero in trdno zvezo. To je njen čas, " je dejal neki vir.

V zakon tudi "Grda račka"
Veselo novico pa je pred kratkim oznanila tudi 26-letna igralka America Ferrera, najbolj znana po glavni vlogi v seriji Grda račka (Ugly Betty). Mediji so sicer že pred tremi leti pisali, da jo je dolgoletni fant Ryan Pieres Williams zaprosil za roko. To je takrat v njeno življenje prineslo kar nekaj zmede.

"Spomnim se, kako me je takrat vsa začudena poklicala sestra, nato pa še Ryanova mama. Razburjeni sta bili, zakaj jima nisem povedala. Sploh nisem vedela, o čem govorita, dokler mi nista povedali, da so časniki polni novic o najini zaroki, " je z nasmehom povedala America.

Tri leta pozenje pa je Ryan, sicer režiser (bodočo ženo je spoznal, ko je na njeni šoli iskal igralke za svoj film) res pokleknil pred Americo in jo zaprosil.