Heidi in Vito sta
Heidi in Vito sta "noro" zaljubljena. Foto: EPA
Vito na beneškem filmskem festivalu v družbi svojih staršev leta 2000. Foto: EPA

To dokazujejo tudi fotografije, ki so obšle svet. Heidi in Vito, ki sta en teden preživela na dopustu v mehiškem mestu Cancun - paparaci so slavni par ujeli na plaži, zaljubljenosti drug do drugega nista niti najmanj skrivala.

40-letna Nemka je v zvezi s 27-letnim Američanom dva meseca, manekenka pa je novo zvezo začela ekspresno hitro po razhodu od telesnega stražarja Martina Kirstena (z njim pa se je v javnosti pojavila hitro po ločitvi od slavnega pevca Seala). "Heidi se obnaša kot najstnica. Fante menjuje, kot da je spet v srednji šoli," je pred kratkim dejal neimenovani vir za E!Online.

Heidi ima s Sealom štiri otroke, biološki oče devetletne Leni je italijanski mogotec Flavio Briatore, a hčerke ni nikoli priznal, za svojo jo je tako vzel britanski pevec. Heidi in Seal tako imata poleg Leni še osemletnega Henryja, sedemletnega Johana in štiirletno Lou.

Vito in njegova slavna dekleta
27-letni Vito Schnabel, sin ameriškega umetnika in filmskega ustvarjalca Juliana Schnabla ter modne oblikovalke Jacqueline Beaurang, je v svojo mrežo ujel že kar nekaj zvezdnic, ki so starejše od njega - Heidi je od njega starejša "le" 13 let, bil pa je v zvezi še s 24 let starejšo igralko Demi Moore, osvojil je tudi 23 let starejšo manekenko Elle MacPherson in osem let starejšo Liv Tyler.