Marc na delohiličarko Jennifer deluje sproščujoče. Foto: EPA
Marc na delohiličarko Jennifer deluje sproščujoče. Foto: EPA
Jennifer Lopez
Spoštuje ženske, ki imajo svoj slog oblačenja. Foto: EPA

"Večkrat mi reče, naj se umirim in pojem kosilo, ki ga včasih nisem," je povedala Jennifer.

"Imava povsem različni filozofiji: pred poroko sem bila zelo disciplinirana, on pa je zagovornik teorije, naj se ne naprezamo preveč."

Jennifer zase sicer pravi, da velikokrat deluje mučeniško, ker veliko dela, kar najverjetneje izvira iz njene krščanske vzgoje. "Ob Marcu se počutim bolj umirjeno in sproščeno, kar je prvič zame," je priznala nekoč preveč obremenjena zvezdnica.

Jennifer ugotavlja, da Marc dopušča svojemu talentu, da govori sam zase, ne čuti pa potrebe, da bi moral biti raztresen in vsestranski.

O modnih smernicah
Ko je govora o oblačilih, Jennifer pravi, da nima občutka za modo: "Vedno sem si želela preizkušati različne modne sloge z različnimi oblačili, ki bi mi morebiti pristajala."

Vendar pa je v zadnjem letu bila precej živčna in neprijetno razpoložena, predvsem zato, ker je oblikovala svojo modno kolekcijo Sweetface, ki ji je vzela veliko energije in tudi živcev.

Koga Jennifer občuduje v svetu mode
Kogarkoli, ki je brez strahu, predvsem pa so to ženske, ki so pričele uveljavljati svoj lasten slog in so neobremenjene oziroma se ne ozirajo na to, kar drugi mislijo o njih. V prvi vrsti je Jennifer omenila Gwen Stefani in Madonno, ki vztrajno sledita svojemu modnemu okusu.