Danny in Rosario sta bila še januarja neločljiva. Foto: Reuters
Danny in Rosario sta bila še januarja neločljiva. Foto: Reuters
Za vlogo Elizabeth sta se med drugim potegovali Scarlett Johansson in Zoe Saldana, a jo je nazadnje dobila Rosario Dawson. Foto: IMDB
Trance prihaja v kinematografe aprila. Foto: IMDB

33-letna ameriška igralka in 56-letni z oskarjem nagrajeni britanski režiser sta postala par lani, ko se je končala produkcija trilerja Trance.

"Od zunaj je videti, da sva si precej različna, ampak pravzaprav imava veliko skupnega. Res sva si podobna. Zelo prijazen moški je in briljanten človek," je za Access Hollywood pred časom povedala Dawsonova, ki je razkrila tudi, da je prvi korak storila med intervjujem oktobra lani.

"Bil je eden tistih trenutkov, ko bi vsak odšel na svojo stran, če ne bi eden izmed naju nekaj rekel." Tudi na začetku letošnjega leta sta bila videti še zelo zaljubljena med skupnim dopustovanjem na Barbadosu, zaradi česar je Rosario tudi odpovedala silvestrske načrte s prijateljicami, kje in kdaj točno se je zalomilo, pa za zdaj medijem še ni uspelo izbrskati.

Boyle, znan po uspešnicah, kot so Revni milijonar, 127 ur in Trainspotting, režiral pa je tudi otvoritveno slovesnost londonskih olimpijskih iger, v nedavnem intervjuju za The Mail on Sunday sicer ni želel govoriti o svoji zvezi, je pa svojo bivšo pohvalil, da ni prav nič nečimrna.

Neprijetna promocija
A kljub vsem izrečenim prijaznim besedam je bila ta konec tedna med njima opazna napetost, ko sta v Los Angelesu prisostvovala na tiskovni konferenci za Trance.

"Rosario in Danny med intervjuji sploh nista komunicirala," je za Us Weekly povedal neki očividec. "Precej očitno je bilo, da nista več par. On se je pogovarjal s skupino ljudi, ko je prišla ona in bilo je zelo mučno - nekakšen hladen pozdrav, brez objema, vse skupaj pa sta opravila zelo hitro." Nadaljnja promocija Trancea bo najverjetneje še precej neprijetna za vse vpletene.

Pred romanco z Boylom je bila Rosario dve leti v zvezi z zvezdnikom Seksa v mestu Jasonom Lewisom. Razšla sta se konec leta 2006, nato pa je ona med letoma 2008 in 2011 hodila s francoskim didžejem Mathieujem Schreyerjem. Boyle pa je bil vrsto let v zvezi z Gail Stevens, ki mu je rodila tri otroke.
V ospredju filma Trance je zgodba o dražilcu z umetninami (James McAvoy), ki se zaplete s kriminalno združbo, da bi si povrnil izgubljeno sliko, pa se poveže s hipnoterapevtom. V filmu igra še Vincent Cassel, čeprav bi moral njegovo vlogo odigrati Michael Fassbender. Ameriška premiera filma bo prihodnji mesec.
Napovednik za Trance si lahko ogledate spodaj.