party hard ? like normal young people ? #katemiddleton #princewilliam #duchessofcambridge #dukeofcambridge #royalfamily #fyp #royal #party

Posnetek, ki se je znašel na TikToku in si ga je do zdaj ogledalo že več kot štiri milijone ljudi, prikazuje kraljevi par v študentskih letih in v družbi prijateljev. Tako William kot Kate sta na nekaterih posnetkih videti precej okajeno.

Komentatorji pod objavo so navdušeni in hvalijo par zaradi svoje "ljudskosti", pri čemer je bila Kate deležna dodatnih komplimentov, kako izjemno je videti – celo v tej manj spolirani različici.

"Kako je mogoče, da je tako fotogenična! To so njene daleč najbolj nelaskave fotografije, pa je še vedno videti kot boginja," je zapisal eden od oboževalcev, drugi pa opaža, kako se v teh 15 letih od posnetkov ni postarala niti za dan.

"Pa sem mislil, da se nikoli nimata lepo," pa je pikro pripomnil tretji.

William (40) in Kate (40) sta se spoznala leta 2002, ko sta bila še študenta na univerzi St. Andrews na Škotskem. Leta 2007 sta se sicer za krajši čas razšla, a sta romanco kmalu obudila, William jo je za roko zaprosil leta 2010, leto dni pozneje pa sta zvezo kronala s pravljično poroko.

"Takoj ko sem spoznal Kate, sem vedel, da je na njej nekaj zelo posebnega, in sem vedel, da je tu nekaj vredno raziskati, a sva bila sprva zgolj prijatelja," je povedal princ William v intervjuju po njuni zaroki. "To je bila dobra osnova. Iskreno verjamem, da je velika prednost v zvezi, če si s to osebo prijatelj."

So pa se nekateri v komentarjih vprašali, kako bi bili sprejeti takšni posnetki, če bi bila na njih princ Harry in Meghan Markle. "Če bi šlo za Harryja in njegovo ženo, bi bil to škandal," je pripomnil eden od tistih, ki so opozorili na dvojna merila.