Sorodna novica Big Sean se veseli prihoda prvega otroka

Zvezdniški par Big Sean in Jhené Aiko sta postala starša prvemu skupnemu otroku, novico o rojstvu novega člana družine, ki se je sicer rodil 8. novembra, sta raper in pevka naznanila prek družbenih omrežij. "Po 24 urah poroda, popolnem luninem mrku, ko je lilo kot iz škafa, je prišel," je 34-letnica zapisala v opisu ob seriji fotografij iz bolnišnice, kjer je z njo poleg Big Seana bedela tudi njena družina. Razkrila je tudi ime novorojenčka – Noah Hasani.

34-letnik, s pravim imenom Sean Michael Leonard Anderson, je v svoji objavi še zagotovil, da je sinček živ, zdrav in zadovoljen. "Je vse in še več, kar sva si želela. Kar koli in vse zate, sin," je še čustveno delil ob svojih fotografijah s potomcem, poroča Billboard.

Medtem ko je to za hiphoperja prvi otrok, ima njegova izbranka, s katero sta skupaj izdala tudi album TWENTY88, še 13-letno hčerko Namiko Love s pevcem O'Ryanom.

"Resnično popolnoma nova motivacija"

Preden je julija dolgoletni par, ki je z občasnimi predahi skupaj že od leta 2016, potrdil, da pričakuje naraščaj, so ju fotografi v objektiv ujeli med potepanjem po Beverly Hillsu, na takratnih fotografijah pa je pozornost pritegnil predvsem pevkin nosečniški trebušček.

Govorice, da imata zvezdnika otroka na poti, so se sicer začele pojavljati že prej, ko ju je oboževalec srečal v trgovini in na družbenih omrežjih hitro delil, da je glasbenica videti "zelo noseča".

"Resnično popolnoma nova motivacija," je Big Sean kmalu zatem navdušeno zapisal na družbenih omrežjih in dodal, da je zelo hvaležen, da ju bog še naprej blagoslavlja. "Komaj čakam, da bom oče," je še takrat pripisal. Jhené Aiko Efuru Chilombo je nosečnost prikrito potrdila tako, da je objavila fotografijo, na kateri se mlajša pevka drži za trebuh.