Scarlett je skušala ubežati fotografom in oplazila drugo vozilo. Foto: EPA
Scarlett je skušala ubežati fotografom in oplazila drugo vozilo. Foto: EPA
Lindsay Lohan v družbi Emilia Estefana
Paparaci so povzročili tudi prometno nesrečo Lindsay Lohan. Foto: EPA

20-letna zvezdnica filma Izgubljeno s prevodom se v nesreči, ki se je zgodila v bližini Disneylanda, ni poškodovala, je sporočil njen predstavnik za stike z javnostmi.

Johanssonova je s svojim črnim mercedesom skušala čim hitreje odpeljati iz Los Angelesa in tako ubežati paparacem, a hitra vožnja se je končala s trkom v drugo vozilo.

Fotografi mlado igralko zalezujejo vse od konca snemanja njenega najnovejšega filma v Londonu, Scarlett pa še posebej moti, ker noč in dan postopajo pred njeno hišo. Lastnik agencije, katere fotografi so zasledovali 20-letnico, je že zanikal vpletenost svojih uslužbencev v nesrečo, saj naj bi bili kar nekaj deset metrov za avtomobilom Scarlett Johansson.

Dogodek je le še eden v vrsti mnogih incidentov, v katerih so paparaci po mnenju zvezdnikov prestopili mejo. Pred časom se je neki paparac med divjanjem po ulicah Los Angelesa zaletel v avto igralke in pevke Lindsay Lohan, ki se je pri tem lažje poškodovala.

Oblasti proti fotografom
Zato oblasti iz Los Angelesa že razmišljajo o uredbi, ki bi omejevala nadležne fotografe in dajala več zasebnosti igralcem, pevcem in drugim slavnim osebnostim, ki so si dom poiskale v mestu angelov.