Olivia Wilde je počaščena, ker so jo pri PETI izbrali za najbolj seksi vegetarijanko 2010. Foto: EPA
Olivia Wilde je počaščena, ker so jo pri PETI izbrali za najbolj seksi vegetarijanko 2010. Foto: EPA

26-letnico slovenski gledalci najbolje poznajo po vlogi mlade zdravnice Remy Hadley - Trinajst iz priljubljene serije Zdravnikova vest (House M. D.), Olivio pa bomo lahko gledali tudi v filmu Cowboys and Aliens, ki prihaja v kinematografe prihodnje leto.

"Zelo sem počaščena in zdaj imam še več motivacije, da nadaljujem veganski slog življenja. Veganstvo dobro vpliva na moje telo, ta slog življenja pa pripomore tudi k boljšemu svetu na splošno. Hvala, PETA in hvala vsem, ki ste glasovali zame," je dejala Olivia, ki kot veganka ne je ničesar živalskega izvora.

Lani najbolj seksi Kellie in Milo
Med moškimi slavnimi vegetarijanci je konkurenco ugnal Bob Harper, trener iz priljubljenega TV-šova The Biggest Loser, v katerem poskušajo različni posamezniki izgubiti telesno težo. Olivia in Bob sta naslova najbolj seksi slavnega vegetarijanca in vegetarijanke prevzela od izvajalke countryja Kellie Pickler in igralca Mila Ventimiglia.

Kdo so še znani vegetarijanci?
Med znanimi obrazi je kar nekaj takih, ki na svojem krožniku ne želijo videti mesa. Med njimi so Alec Baldwin, Ellen DeGeneres, Joaquin Phoenix, Russell Brand, Leona Lewis, Kim Basinger, Richard Gere, Martina Navratilova, Chelsea Clinton ...