Brad in Angelina sta najlepša. Foto: Reuters
Brad in Angelina sta najlepša. Foto: Reuters
Med športnicami pa je na lestvico prodrla ruska teniška igralka Maria Šarapova.
Na lestvici tudi ruska teniška lepotica Foto: epa

Na seznamu 50 najlepših, ki ga vsako leto objavi revija, so se med filmskimi in pevskimi zvezdnicami znašle še mlada mamica Julia Roberts, dvakratna oskarjevka Hilary Swank, igralka in pevka Jennifer Lopez, r'n'b-diva Alicia Keys in igralka Halle Berry.

Prav slednja in Robertsova sta ženski, ki se najpogosteje znajdeta na seznamu najlepših, letos pa se je Julia Roberts že tretjič znašla na naslovnici posebne številke z najlepšimi tega planeta. Na lestvico se je drugič uspelo uvrstiti tudi 51-letni Oprah Winfrey.

Med moškimi predstavniki so na lestvici najlepših Zemljanov tudi igralec Jamie Foxx, r'n'b-pevec Usher in nogometaš David Beckham.

Med športnicami pa je na lestvico prodrla ruska teniška igralka Maria Šarapova. V kategoriji najlepših parov so se najbolje odrezali britanski pevec Seal in njegova dolgonoga zaročenka Heidi Klum, španska igralka Penelope Cruz in njen trenutni spremljevalec Matthew McConaughey ter lomilec ženskih src Jude Law in njegova mlajša igralska kolegica Sienna Miller.