Foto:
Foto:
S svojim stilom je navdušila tudi Sienna Miller.
Liz Hurley je močno padla.

31-letna Kate je tako uspela obdržati prvo mesto med najlepše oblečenimi, medtem ko se je 23-letna zaročenka Juda Lawa uspela povzpeti kar za 47 mest v primerjavi z lanskim letom.

Sienna pa se kljub drugemu mestu lahko tolaži z zmagama v kategorijah najbolje oblečenega para, kjer je zmagala skupaj s svojim zaročencem Judom, in najbolje oblečene zvezdnice v dnevnih oblačilih.

Padci modnih starlet
Tretja med najbolje oblečenimi dekleti je bila poznavalka mode in spolnosti v nanizanki Seks v mestu Sarah Jessica Parker.

Victoria Beckaham, ki je bila lani tretja, se je morala letos zadovoljiti "le" s četrtim mestom. Padec je predvsem posledica nosečnosti, zaradi česar se Victoria nekoliko manj pojavlja v medijih.

Jennifer Aniston s seksi in sofisticiranim stilom se je uvrstila na peto mesto, sledijo pa še Nicole Kidman, Gwen Stefani, Gwyneth Palthrow, Mary-Kate Olsen in Kirsten Dunst, ki zaključuje prvo deseterico.

Na lestvici tudi nekaj novink
Med novinkami na lestvicami so Kate Beckinsale, Mischa Barton, Kate Winslet, Natalie Portman in Paris Hilton. Enega največjih padcev je doživela Liz Hurley, ki je lani zasedala 12. mesto, letos pa jo še komaj najdemo na 42.

Britney in Christina spet brez stila
Revija Glamour pa je izbrala tudi najslabše oblečene Zemljanke, med njimi pa so britanski supermodel Jordan, Jodie Marsh, Paris Hilton, Britney Spears in Christina Aguilera.