Susan Boyle je ob papeževem obisku v Glasgowu zapela pred 65.000-glavo množico. Foto: EPA
Susan Boyle je ob papeževem obisku v Glasgowu zapela pred 65.000-glavo množico. Foto: EPA

V ponedeljek bo tako zapela za britanskega prestolonaslednika Charlesa in njegovo Camillo, ki bosta častna gosta na podelitvi nagrad Pride of Britain, ki jih vsako leto podelijo "resnično izjemnim ljudjem, ki spreminjajo naš svet na bolje". Na tem galadogodku se bo Susan predstavila s svojo različico uspečnice Perfect Day, pod katero je sicer podpisan ameriški glasbenik Lou Reed.

49-letna Škotinja, ki je zaslovela s svojim nastopom na šovu Britain's Got Talent, bo tako med svoje poslušalce prištela tudi predstavnike modre krvi, ki se bodo tako pridružili poglavarju Rimskokatoliške cerkve. Papež Benedikt XVI. je septembra letos obiskal Škotsko, zapela pa mu je prav Susan Boyle.

Obudite spomin na prvi nastop Susan Boyle v šovu Britain's Got Talent, ki je orosil oči milijonom ljudi po vsem svetu!

Predana katoličanka je bila ob novici, da bo pela pred svetim očetom tako razburjena, da je celo omedlela, vendar je svoj nastop pred navdušeno 65.000-glavo množico nazadnje izpeljala brezhibno. "O tem sem vedno sanjala, to sem si vedno želela storiti, in zdaj sem končno dobila to priložnost!," je o petju ob papeževem obisku povedala Susan.

V spodnjem videoposnetku si oglejte Susanin septembrski nastop ob papeževem obisku Škotske!