Bližnji posnetki Angeline razkrijejo igralkine pomanjkljivosti. Foto: Reuters
Bližnji posnetki Angeline razkrijejo igralkine pomanjkljivosti. Foto: Reuters
Brad Pitt
Eden najlepših moških na svetu, kot kaže, le ni popoln. Foto: Reuters

Igralca je izpostavil vodilni ameriški dermatolog Vail Reese na svojem vsakoletnem seznamu "Skinnies".

Reese trdi, da par ni tako popoln, kot se zdi na prvi pogled. "Brad ima akne in ranice od aken, Angelina pa ima poleg aken še znamenja in brazgotino na obrazu. Poleg tega je pokrita s tetovažami, kar vedno uvršča ljudi na vrh mojega seznama," je pojasnil Reese.

Ugledni igralci na seznamu
Dr. Reese objavlja svoje izsledke na spletni strani Skinema.com in vsako leto svojo izbiro tudi podpre s fotografijami zvezdnikov. Med zvezdniki na seznamu so se znašli tudi letošnji dobitniki zlatih globusov Joaquin Phoenix (najbolj opazna brazgotina), Reese Witherspoon (najdrznejša abstinenca botoksa ) in Philip Seymour Hoffman (nagrada za bledoličneža leta). Zdravnik iz San Francisca se ponorčuje tudi iz Katie Holmes in njenega herpesa na zgornji ustnici tik po oznanitvi veze s Tomom Cruisom.

A Reese je izrekel tudi posebno pohvalo - ta je šla oddelku za posebne učinke v zadnjem filmu Harryja Potterja, da jim je uspelo pubertetnike prikazati brez mozoljčkov. "Verjetno so uporabili računalniško retuširanje za prikritje aken. Občudovanja vredno delo," je Reese pohvalil računalničarje.