Campbell krasi marčevsko naslovnico britanske izdaje revije Vogue – s hčerko v naročju. V spremljajočem pogovoru za revijo britanska lepotica ni razkrila imena hčerke, je pa poudarila, da ni bila posvojena.

51-letna manekenka je do zdaj vse podrobnosti o naraščaju ljubosumno varovala pred javnostjo, oboževalce pa kar precej šokirala, ko je maja na Instagramu sporočila, da je postala mama.

Ob tem je objavila fotografijo z dojenčico in pripisom: "Prelep mali blagoslov me je izbral za svojo mamo. Tako počaščena sem, da je v moje življenje prišla ta nežna duša, ni besed, s katerimi bi lahko opisala dosmrtno vez, ki jo zdaj delim z mojim malim angelom. Ni večje ljubezni."

Kot je povedala Naomi Campbell za Vogue, je le malo ljudi vedelo, da načrtuje družino. "Na prste ene roke lahko preštejem število ljudi, ki so vedeli, da prihaja. Ampak ona je največji blagoslov, kar bi si jih kdaj lahko predstavljala. To je najboljša stvar, kar sem jih kdaj storila," je povedala.

Še vedno se sicer ne ve podrobnosti, kako je Naomi postala mama. Ko so jo pri reviji vprašali, ali lahko pojasni, je odgovorila zgolj: "Ni bila posvojena – moj otrok je."

Kultni supermodel velja za eno najuspešnejših manekenk vseh časov, imela je kar nekaj odmevnih romantičnih zvez, od igralcev do pevcev, od poslovnežev do politikov, a vse so bile kratke, trenutno pa naj bi bila samska.