Natalie in Benjamin sta se spoznala med snemanjem filma Črni labod. Foto: Reuters
Natalie in Benjamin sta se spoznala med snemanjem filma Črni labod. Foto: Reuters

Spletna stran Us Weekly poroča, da sta imela Natalie in Benjamin judovsko poroko in da sta si večno zvestobo obljubila v temi pod belim ogrinjalom (Chuppah), več informacij pa jim ni uspelo dobiti.

Številna ugibanja, ali sta zaljubljenca poročena ali ne, so se sprožila že na podelitvi oskarjev februarja letos, ko sta se na njunih rokah bleščala (domnevna) poročna prstana. Takrat je hollywoodski draguljar Jamie Wolf za Us Weekly potrdil: "Jaz sem oblikoval prstana, ki sta jih nosila Benjamin Millepied in Natalie Portman. Narejena sta iz reciklirane platine in diamantov." Kaj prstana pomenita, Natalie in Benjamin nista komentirala.

31-letna ameriška igralka izraelskega rodu in 35-letni francoski plesalec sta se spoznala leta 2010 na snemanju filma Črni labod, ko je Millepied Natalie učil baletnih gibov. Še isto leto je par naznanil zaroko in javnosti izdal, da pričakujeta prvega otroka.

Na podelitvi najprestižnejših filmskih nagrad leta 2011 je Portmanova prejela oskarja za glavno vlogo in se v svojem govoru zahvalila svoji "lepi ljubezni, Benjaminu Millipiedu", ki ji je zdaj dal "najpomembnejšo vlogo v življenju". Junija 2011 se jima je rodil sin Aleph, zdaj pa sta svojo zvezo okronala še s poroko.