O Natalie se v teh dneh veliko govori, tako zaradi filma Črni labod kot ljubezni z Benjaminom. Foto: EPA
O Natalie se v teh dneh veliko govori, tako zaradi filma Črni labod kot ljubezni z Benjaminom. Foto: EPA

Francoski koreograf in plesalec se je po pomoč pri oblikovanju edinstvenega prstana zatekel k nekdanjemu plesalcu, danes pa k oblikovalcu nakita Jamieju Wolfu, ki je dejal: "Benjamin je bil izjemno skrben, pozoren, predan in potrpežljiv, ko sva se odločala, kako njegove ideje uresničiti. Ničesar ni želel prepustiti naključju. Želel je, da prstan spominja na stvari, ki so Natalie res pomembne."

Natalie je veganka
Tako je nastal bleščeči prstan s starinskim diamantom na sredini, za katerega je Benjamin pridobil potrdilo, da ni del "krvavih diamantov". Okoli diamanta pa so nanizani kamni, narejeni iz reciklirane platine. Natalie je namreč zelo "zeleno" usmerjena in znana borka za okolje v Hollywoodu, poleg tega pa je tudi veganka.

Benjamin pa je poleg tega želel tudi, da prstan spominja na ples, poudarja eleganco in prefinjenost. "Te želje mi ni bilo težko izpolniti, saj tudi sam zaradi nekdanje plesne kariere prisegam na ženstvenost, ki ima v sebi milino in lahkotnost," je dejal Wolf in dodal: "Tudi pri baletu vse zanima samo končni izdelek, ljubkost in nežnost, ki prideta do izraza pri tem plesu. Nikogar pa ne zanima, kako trdo je morala balerina garati za takšen nastop ..."