Za revijo People sta se nekdanja zakonca slikala skupaj s svojim sinom. Tokrat je za People Kevin povedal svojo stran zgodbe. Foto:
Za revijo People sta se nekdanja zakonca slikala skupaj s svojim sinom. Tokrat je za People Kevin povedal svojo stran zgodbe. Foto:
Britney Spears
Britney Spears na naslovnici decembrske izdaje revije Rolling Stone. Foto: EPA

Par, ki se je ločil leta 2006, ves čas polni časopise. Tokrat je na naslovnici časopisa Kevin, ki je med drugim rekel, da ima še vedno rad Britney: "Nisem zaljubljen vanjo, saj sva ločena, a kljub temu me še vedno skrbi zanjo. Jaz navijam za Britney!" Kevin, ki se je skušal uveljaviti kot raper, je demantiral izjavo znane pevke, da je bil on kriv za ločitev: "Ni res, da sem ji jaz dajal ultimate, skrbel sem za sinove, a nisem zaradi tega zapostavljal svoje žene. Kadar sem se želel pogovoriti in rešiti težave, ona tega ni želela. Zahtevo za ločitev je dala, ne da bi meni kaj rekla. Bil sem šokiran." 30-letnik je intervju sklenil z dobrimi željami za svojo nekdanjo ženo: "Želim ji samo, da jo nekega dne vidim zdravo in srečno ter da dela tisto, kar najraje počne."

Šestič na naslovnici Rolling Stona
Medtem ko se je Kevin znašel na naslovnici Peopla, pa se je že šestič na naslovnici Rolling Stona pojavila Britney. Britney se vrača na stara pota slave, čas njenega "norega" obnašanja, depresije, zabave in menjavanja ljubezenskih partnerjev je (za zdaj) mimo. Britneyjina vrnitev na glasbeno sceno je glavna tema decembrske izdaje časopisa Rolling Stone - na tokratni naslovnici je popprincesa v "običajni" in ne toliko razgaljeni podobi.

Pevka se je na naslovnici Rolling Stona znašla že šestkrat, prvič leta 1999, ko je njena fotografija v modrčku in spodnjicah izzvala veliko polemik, ker takrat pevka še ni bila polnoletna. V takratni številki se je o Britney pisalo kot o izpolnitvi ameriških sanj, februarja letos pa so celo številko namenili pevkini osebni polomiji. Deset mesecev pozneje je popprincesa na naslovnici z velikim nasmehom, s katerim nakazuje, da se je njeno življenje vrnilo na pravo pot.

C. R.