Nick Carter je postal prvič očka. Foto: Reuters
Nick Carter je postal prvič očka. Foto: Reuters

Prvi otrok Carterja in njegove žene Lauren Kit Carter je prijokal na svet 19. aprila, porod pa je potekal na domu Carterjevih kar 30 ur, in sicer v vodi, pišejo ameriški mediji.

Prvorojenca sta Nick in Lauren poimenovala Odin Reign Carter.

Otrok je pika na i za par, ki je skupaj nastopal v resničnostnem šovu I Heart Nick Carter. Par se je poročil aprila 2014, par pa sta bila že več let. Carter je v zvezi s Kittovo tudi končno prišel na pravi tir, potem ko se je v mlajših letih boril proti odvisnosti od alkohola in zlorabi mamil.

Backstreet Boysi pripravljajo nov material
Nick, ki je novembra nastopil v resničnostnem šovu Ples z zvezdami (Dancing with the Stars), kjer si je priplesal odlično drugo mesto, se bo s kolegi iz nekoč izjemno priljubljene skupine Backstreet Boys predvidoma konec leta napotil v Las Vegas, kjer bodo nastopili vsaj devetkrat. Še pred tem pa člani skupine obljubljajo nov glasbeni material, ki ga nameravajo predstaviti na svetovni turneji. Nick je povedal, da bo kljub številnim obveznostim skušal biti čim več časa ob ženi in otroku, družina naj bi ga tako spremljala tudi po svetu.