V filmu The Last Kiss Rachel igra usodno zapeljivko. Foto: Dreamworks
V filmu The Last Kiss Rachel igra usodno zapeljivko. Foto: Dreamworks
Rachel Bilson in Adam Brody
Prikupna temnolasca sta se spoznala na snemanju nadaljevanke The OC, ki je po govoricah sodeč v zadnjih vzdihljajih. Foto: Reuters

Temnolaska, ki je zaslovela z vlogo prikupno zmedene Summer Roberts v nadaljevanki The OC, se v filmu The Last Kiss, ki je posnet po italijanskem izvirniku, zaplete v vroče razmerje z Zachom Braffom, zvezdnikom Mladih zdravnikov. Rachel je povedala, da se ji je zdelo snemanje seksi prizorov neprijetno, saj se z Zachom nista dobro poznala. Pravzaprav so bili to prvi tovrstni prizori, ki jih je do zdaj posnela, vse skupaj pa je bilo še težje, ker je morala ona zapeljati njega. 25-letna igralka se v omenjenih prizorih ni hotela popolnoma sleči, saj se je bala, da bi si na ta način zapečatila filmsko usodo in je ne bi več jemali resno.

Kmalu konec OC-ja?
Summer Roberts, ki jo igra Rachel v OC-ju, se sicer tudi poljublja s svojim fantom Sethom Cohenom, a vse skupaj je laže, saj sta Adam Brody, ki igra Setha, in Rachel tudi v resničnem življenju par.

Bilsonova je povedala tudi, da meni, da se The OC, ki jo je izstrelil v zvezdniško orbito, bliža koncu, saj ni več kaj povedati. V kratkem bodo v ZDA začeli predvajati četrto sezono TV-uspešnice, ki se odvija v premožni soseski v južni Kaliforniji. Predvidoma zadnja sezona bo morala nekako "preživeti" brez dozdajšnje glavne zvezdnice Mische Barton - Marissa Cooper, ki jo je igrala, je namreč na koncu tretje sezone umrla v prometni nesreči.