Nick Cannon je nekaj časa imel svojo pogovorno oddajo. Foto: AP
Nick Cannon je nekaj časa imel svojo pogovorno oddajo. Foto: AP

"Vsi verjetno veste, da imam veliko otrok. Vse imam iskreno rad. Vsak je poseben na svoj način," je dejal Cannon. Osmega otroka pričakuje z manekenko Bre Tiesi, s katero sta konec tedna priredila zabavo ob prihodu novega družinskega člana. Tiesi se je nedavno ločila od profesionalnega športnika Johnnyja Manziela, podajalca v Ligi NFL, poroča CNN.

Obregnil se je tudi ob kritike in komentarje, ker ima toliko otrok z različnimi partnericami. Zaveda se, da ga imajo za sebičnega, neodgovornega in brezbrižnega. "Seveda me to prizadene, saj sem človek. Odraščal sem v veliki družini, zato sem si tudi sam želel veliko otrok in Bog je moje prošnje uslišal," je dejal.

V 14 mesecih je postal oče kar štirim otrokom, skupno pa ima s štirimi različnimi ženskami sedem otrok. Med njimi sta tudi desetletna dvojčka, ki sta se rodila v zakonu z glasbeno zvezdnico Mariah Carey.

Cannon je decembra doživel tragedijo, saj mu je umrl najmlajši otrok, komaj petmesečni sinček Zen, ki se je boril s tumorjem na možganih. Zvezdnik je v oddaji dejal, da je za Brejino nosečnost vedel že takrat, a sta jo zaradi žalovanja sporočila šele zdaj.