Foto:
Foto:
Fotografi so se utaborili pred Nicolino hišo.
Mediji Nicole niso dali miru že v zakonu s Tomom Cruisom.

Policisti so v četrtek v bližini igralkinega domovanja v Sydneyju odkrili prisluškovalno napravo, igralka pa je zato zahtevala sodno prepoved za fotografa, 43-letnega Jamieja Fawcetta in 32-letnega Bena McDonalda.

Dirka po cestah Sydneyja
Oba neodvisna fotografa naj bi se potikala okoli posestva Kidmanove v elitni četrti Darling Point od samega prihoda igralke v Sydney, kjer s soigralcem Russellom Crowom snema najnovejši film Eucalyptus.

Fotografa naj bi bila vpletena tudi v zasledovanje igralkinega avtomobila. Po ulicah Sydneyja je potekala prava dirka, vozilo se je skozi vse rdeče luči in po nasprotnem voznem pasu.

Fotografa zanikata nadlegovanje
Odvetniki obtoženih fotografov zanikajo vsako vpletenost njihovih strank v kakršne koli incidente, vendar pa sodna prepoved velja do 11. februarja, ko se bo primer na sodišču nadaljeval.

Nicole ne toži prvič
To ni prvič, da je Kidmanova sprožila sodni postopek proti novinarjem in fotografom, saj je bil leta 1999 neki neodvisni novinar obtožen snemanja telefonskega pogovora igralke z njenim nekdanjim možem igralcem Tomom Cruisom in prodaje posnetka medijem.

Pogovor naj bi tedaj razkril, da ima takrat še slavni hollywoodski par težave v zakonu, kar se je pozneje izkazalo za resnico, saj sta se Nicole in Tom leta 2001 ločila.