Nika Fleiss je spet srečna v ljubezni. In ločena. Foto:
Nika Fleiss je spet srečna v ljubezni. In ločena. Foto:

Z novim ljubimcem nekdanja hrvaška reprezentantka (hrvaška smučarska zveza ji ni hotela podaljšati pogodbe za novo sezono) trenutno že mesec dni letuje na Cresu, poročata tednik Extra in časnik Jutarnji list.
Nekdanjega soproga, 42-letnega francoskega smučarskega trenerja Michela Lucatellija, je Nika zamenjala za plavolasega mladeniča, ki poklicno preučuje angele.
Mladi par se je spoznal že v sredini januarja, ko je Nika obiskala holistični center v bližini Mokric. Par so nato maja in julija videvali na Cresu - ironično, prav na tem kvarnerskem otoku bi morala Fleissova letos z Lucatellijem po civilnem obredu opraviti še cerkvenega. Sicer ni jasno, ali je prav Švicar glavni razlog za razpad Nikinega zakona, a po trditvah tistih, ki so ji blizu, je Nika soprogu priznala, da ji je angelolog všeč.
Nika zavrača očitke
Oglasila se je tudi Fleissova sama, ki je po poročanju Indexa priznala, da je našla novo ljubezen in da v resnici gre za švicarskega angelologa, a vztraja, da njen novi fant ni razlog za ločitev od Lucatellija.
"Glede na medijska ugibanja o mojem zasebnem življenju in različna pisanja v zadnjih dneh sem vam za svojih pet minut miru dolžna odgovoriti. Oseba s fotografij je moj novi partner, a ni res, da je on razlog za razpad mojega zakona, kot tudi ne, da sem ga spoznala v holističnem centru že tri tedne po poroki. Res pa je, da se ukvarja s preučevanjem angelov in je avtor dveh knjig," je za Večernji list izjavila Nika Fleiss.