Foto: EPA
Foto: EPA

Noel in Sara sta se spoznala leta 2000, ko je bil nekdanji kitarist in avtor skladb skupine Oasis še poročen s svojo prvo ženo Meg Matthews. Ločila sta se leta 2001. S Saro sta se poročila leta 2011, skupaj imata dva otroka, Donavana in Sonnyja. V izjavi za javnost sta sporočila, da se bosta kljub ločitvi osredotočila na svoja sinova, ki sta, kot pravita "prioriteta". Predstavnik za javnost je še napisal, da si nekdanja zakonca "želita zasebnosti, tako zase kot za celotno družino".

Razkol med bratoma ostaja prevelik

Vsako leto se rodi novo upanje, da bi se brata Gallagher pobotala in znova skupaj stopila na oder. Vsako leto se to upanje tudi razblini, saj ni nobenih znakov, da bi slavna brata zakopala bojno sekiro. Znova je vse upajoče na realna tla postavil Noel, ki je v enem izmed intervjujev povedal, da v ponovni združitvi ne vidi smisla. "Še vedno prodamo prav toliko plošč, kot smo jih takrat, ko smo bili skupaj. Bi vi šli na dopust z nekdanjo ženo?"

Lani je Noelov brat Liam izjavil, da Oasis nikoli ne bi smeli prenehati ustvarjati glasbe in da bi bil zares vesel, če bi zasedba znova sodelovala. Kljub vsakoletnim ugibanjem o ponovni združitvi brata Gallagher še vedno ne govorita drug z drugim. Tudi sedanji član skupine Blur Graham Coxon je izrazil zanimanje za ponovni poskus ustvarjanja glasbe v skupini, ki je svetu dala uspešnice, kot so Wonderwall, Morning Glory in Supersonic.